Ons Team

Reizen is leuk, vooral als je de reis samen kan delen. Ons team is dag in dag uit bezig om ook jou op de juiste eindbestemming te krijgen. En dat doen we met een glimlach!

Dima Dvortsin
Orthodontist BIG-nr: 99064120302
"
"

“In 2009 kreeg ik de kans om een orthodontiepraktijk te starten in Hardenberg, direct nadat ik de specialistenopleiding in Groningen had afgerond. Ik ben blij en trots dat dit is uitgegroeid tot de praktijk die er nu staat. Ik ben ook trots op het topteam om me heen. We leren continu bij om de beste zorg te leveren. Daarbij houden we met elkaar de praktijk up-to-date en passen we innovaties toe waar het kan. Er is veel werk achter de schermen om alles draaiende te houden, maar de meeste voldoening geeft ook voor mij toch het contact met de patiënt aan de behandelstoel.”

Akkelien Oostenbrink
Orthodontist BIG-nr: 09925830402
"
"

"Hardenberg is voor mij een vertrouwde plek, met mijn familie in de buurt. Na mijn opleiding en specialisatie in Groningen was ik dan ook erg blij dat ik begin 2024 op de donderdag en vrijdag in deze gezellige orthodontiepraktijk aan de slag kon. We werken met een fijn team en gaan samen de uitdagingen van het vak aan. Wat mij het meest aanspreekt in het vak is dat elk gebit weer een andere puzzel is, waar we in samenwerking met de patiënten een mooi eindresultaat van maken."

Zlata
Administratie / organisatie
"
"

“Ik ben vooral achter de schermen betrokken bij de orthodontiepraktijk. Ik zorg voor de personeelsadministratie en de boekhouding. Verder organiseer ik verschillende uitjes met het personeel en zorg ik voor een cadeautje waar nodig. Het team heeft een mooie dynamiek en is heel behulpzaam naar elkaar toe. We zijn heel divers met verschillende interesses en leeftijden, maar we doen ons best om het voor iedereen leuk te maken.”

Alide
Balie- / ortho-assistente
"
"

Ik werk nu tien jaar in de praktijk met een leuk team. Het werk blijft afwisselend omdat elke behandeling weer anders is. Mijn werkzaamheden zijn patiëntenbehandeling, baliewerk en administratie. Het mooiste aan mijn werk als orthodontieassistente vind ik dat iedereen hier altijd tevreden weggaat.”

Berthilda
Administratie / ortho-assistente
"
"

“Ik ben vanaf de start werkzaam bij Orthodontiepraktijk Hardenberg. Ik zag het team uitgroeien van drie naar dertien assistentes. Mijn werk is heel veelzijdig en ontzettend leuk. Je vindt me aan de balie en aan de behandelstoel. Ik regel veel, zo verzorg ik het contact met de kaakchirurg en ben ik verantwoordelijk voor de agendaplanning. Ik krijg steeds meer verantwoordelijkheid en ben blij dat ik de kans krijg mezelf te ontwikkelen.”

Kirsten
Ortho-assistente
"
"

“Ik voelde me gelijk welkom in het team toen ik begon. Het mooie van dit werk is dat je wel in een team werkt, maar toch heel zelfstandig bezig bent. De hele dag hebben we onze eigen patiënten. Ik ben altijd heel benieuwd hoe het is gegaan met het gebit van een patiënt. Het kan niet altijd, maar waar mogelijk probeer ik de voortgang te volgen. Ik merk, hoe langer ik dit werk doe, des te meer ik bezig ben met het hele behandelproces.”

Laura
Balie- / ortho-assistente
"
"

“Ik doe administratief werk, baliewerk en werk ook ‘op zaal’, zoals we de behandelruimte ook wel noemen. Dit vind ik een hele mooie afwisseling. Computerwerk ligt me goed. Ik begon als omloopassistente, een nieuwe functie die toen nog vormgegeven moest worden. Ik word blij van vrolijke patiënten die je persoonlijk bedanken wanneer hun beugel eruit is. Of jongeren die je heel enthousiast een fijne dag toewensen. Dat maakt mijn dag goed.”

Lianne
Balie- / ortho-assistente
"
"

“Wat natuurlijk een goed gevoel geeft als assistente is het eindresultaat van de patiënt. Als je soms ziet waar iemand vandaan gekomen is, dan geeft me dat wel een voldaan gevoel. Naast mijn werk aan de stoel doe ik baliewerk. Daar heb je het eerste contact met de patiënt. Ik vind het mooi om de mensen even aan te spreken en ze vertrouwen te geven. Ook via telefoon en e-mail krijg je van patiënten soms echt mooie dingen terug.”

Lindsey
Ortho-assistente
"
"

“De doelgroep waarmee we werken, maakt mijn werk erg leuk. De gesprekken met de jongeren, een beetje ouwehoeren of grapjes maken; die communicatie met de kinderen, daar hou ik van. Het werken aan de behandelstoel verveelt nooit en blijft uitdagend. Je leert gaandeweg steeds meer bij. Als ik dan na een controle door de orthodontist de bevestiging krijg dat mijn stappen juist waren, dan geeft dat me wel voldoening.”

Luciënne
Ortho-assistente
"
"

“Ik werk het meest aan de stoel, maar ben soms ook te vinden in de techniekruimte voor het vervaardigen van nachtbeugels. Ik ben graag met mijn handen bezig. Het werk aan de behandelstoel is soms echt priegelwerk. Je moet wel geduld hebben. De variatie in werkzaamheden vind ik het leukst aan mijn werk. Ja, en natuurlijk het moment dat een patiënt in mijn stoel de beugel uit mag. Dan zie je hoe mooi het is geworden.”

Mirjan
Ortho-assistente
"
"

“Na jarenlang als preventieassistente te hebben gewerkt, maakte ik de overstap naar orthodontie. Een mooie combinatie van het schoonhouden van het gebit en het rechtzetten van de tanden. Een boeiend vak, waarbij het technische gedeelte voor mij nog de grootste uitdaging is. Met dit team is dat geen probleem, want mijn collega’s zijn altijd bereid te helpen. Die gemoedelijke sfeer maakt dat ik alle dagen met een goed gevoel naar huis ga.”

Monique
Ortho-assistente
"
"

“Ik begon bij de tandarts en maakte de overstap naar de orthodontie. Samenwerken met kinderen en het rechtzetten van de tanden gaf de doorslag. Maar de sfeer die in de praktijk heerst, vind ik misschien nog wel belangrijker. De jongeren zijn duidelijk meer ontspannen. Ze weten dat je geen kies gaat trekken. Die relaxte sfeer, dat werkt voor mij heel prettig. Ik neem de tijd om ze uit te leggen wat er gaat gebeuren, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan.”

Myrna
Ortho-assistente
"
"

“Controles doen, afdrukken maken, beugels plaatsen; als assistent aan de stoel doe ik alle voorkomende werkzaamheden bij patiënten. Als het behandelplan is opgesteld kun je zelfstandig veel doen. Daarbij hebben we veel contact met de patiënten. Ik vind het mooi dat ik de patiënten, vaak jongeren, op weg kan helpen. Zij komen soms wat angstig binnen en als je dan hun vertrouwen kunt winnen, is dat heel leuk.”

Vera-Lynn
Ortho-assistente
"
"

“Ik ken beide kanten van de stoel, want ik ben zelf ook patiënt geweest bij Orthodontiepraktijk Hardenberg. Ik vond het altijd gezellig en leuk om te komen. Dat was misschien wel de reden dat ik koos voor dit vak. Na mijn stageperiode kon ik hier komen werken. Nu ik de behandeling vanaf de andere kant zie, hoop ik dat ik patiënten kan helpen om de angst van zich af zetten. Ik wil zorgen dat kinderen hier met plezier heen komen.”